гуми за инвентар

Намерени са 9 резултати на 1 страници
Поддържането на агропарка е важна част от ангажиментите на съвременния фермер. Никога преди земеделските производители не са разполагали с такова разнообразие от машини и оборудване. Това положително обстоятелство обаче върви ръка за ръка с необходимостта от сервизно обслужване – т.е. наличието на резервни части, гуми и други компоненти. 

Гумите в конкретния случай играят ключова роля, тъй като своевременната им смяна и адекватният им избор гарантират непрекъснатост на работния процес, предвидимост на планираните задачи и оптимална продуктивност, която предполага минимум разходване на средства и максимална печалба през селскостопанската година. 

При агрогумите основните показатели за необходимост от смяна са изхабяване на грайфера, пробиване или гръмване. Тук за разлика от леките коли и другите моторни средства не е налице съобразяване със сезона – няма разграничение на летни и зимни. 

При избора се ръководете от следните критерии:
  • Производител;
  • Качество на изработка;
  • Индекс на товароподемност;
  • Характеристики на прикачния инвентар (ремаркета, балировачки и др.). 

Подмяната на гумите е задача, която задължително трябва да планирате в графика си. От тях зависят бързината, разходите и резултатността от земеделската работа. 
 

Разгледайте Tractor.bg 

Сайтът предлага разнообразие от специализирани продукти за фермери. При нас може да откриете и да се свържете с търговци от цялата страна. Дори и нещо на пръв поглед да отсъства като оферта, позвънете на предоставените контакти и поискайте повече информация. С помощта на Tractor.bg може да пазарувате по-бързо и по-комфортно в избрано от Вас време. 
 

Бъдете успешен онлайн търговец

Регистрацията в Tractor.bg отнема само няколко минути. Не се колебайте и създайте своя акаунт още днес. Публикувайте своите най-добри оферти и предложете цени, на които никой земеделски производител не може да устои. Задължително посочете предимствата на Вашите стоки и подходете с обслужване, което вдъхва доверие и професионализъм.  

 
Виж още