масла

Намерени са 11 резултати на 1 страници
Част от грижата за селскостопанските машини се състои в избора на подходящо масло. Експерти съветват да подхождаме внимателно по темата, тъй като адекватната покупка позволява да се удължи експлоатационният живот на тракторите, комбайните и другите агромашини, както и да се повиши ефективността при работа. Не на последно място със закупуването на оригинални продукти пестите средства. 

Преди да пристъпите към покупка, запознайте се с препоръките на производителя на машините. 

Те трябва да са:
  • Сертифицирани, т.е. с доказано качество;
  • Осигуряващи почистването на двигателя;
  • Защитаващи от корозия;
  • Позволяващи работи при тежки условия.

С избор на некачествени масла рискувате:
  • Да повишите разхода на двигателно масло;
  • Да ускорите износването на детайлите;
  • Да намалите общия живот на машините. 

Съществен плюс на съвременните оригинални смазочни материали е, че са продукт на най-актуалните технологии. Част от тях е предназначена за конкретна техника и отговаря на високите изисквания на световните производители на агромашини. Това гарантира постигане на оптимална производителност и удължаване на експлоатационния живот. 
Тук е моментът да споменем, че в наши дни са популярни т.нар. добавки, които осигуряват по-добра работоспособност. 
 

Най-доброто на едно място

Ако искате да разгледате на едно място всички възможности и да сравните характеристиките им, влезте в Tractor.bg. При нас ще откриете оферти на търговци от цялата страна, които предлагат достъпни цени и атрактивни промоции. Още сега разгледайте асортимента и планирайте по-добрата грижа за агропарка. 
 

Търгувайте по съвременен начин 

В Tractor.bg можете да реализирате стоката си много по-бързо и удобно, без излишно влагане на средства, тъй като имате достъп до клиенти в цялата страна. Регистрирайте се още сега и публикувайте своите неподлежащи на отказ оферти. При нас можете да направите продуктите си видими и да откроите основните им преимущества. 

 
Виж още