Farmix

Намерени са 18 резултати на 1 страници

Цистерни

 

Цистерните имат широко приложение в стопанството. Тяхното качество, оптимални размери, капацитет и максимален полезен товар са ключови характеристики.

На българския пазар ще срещнете разнообразие от модели на производители от цял свят. Богатото предлагане понякога усложнява задачата за избор на земеделския производител. В такива моменти утвърдени имена като Farmix са удачно и бързо решение.

Компанията е разпознаваема и е спечелила доверието на родния фермер. Сред предлаганите агромашини и оборудване може да откриете: сеялки, окопни култиватори, раздробители, косачки, балопреси, продълбочители, торачки, цистерни, фолиращи машини, ремаркета, дискови брани, консумативи за балиране и др. Те са с проверено качество, създадени по утвърдени стандарти и може да се закупят на изгодна цена.

 

Цистерните Farmix

Моделите на Farmix са с капацитет от 6 до 15 кв.метра, една-две оси и максимален полезен товар – 15 м.


Други характеристики:

•    Минимална мощност (к.с.) – 30-50;
•    Подбирач – 160-165 см;
•    Различен размер на балите;
•    Оптимални транспортни размери;
•    Тегло – до 1900 кг.

В случай на нужда от професионално мнение или разясняване на характеристиките може да се обърнете директно към компанията или нейните представители в страната.

 

Ремаркета    

 

Добре планираната товаро-разтоварна дейност е ключова за умелото управление на всяко едно стопанство. За да си осигурите успех, рентабилност и максимално ефективно потребяване на ресурсите, важно е да работите с качествени и подходящи за вашата ферма ремаркета.

 

Една от разпознаваемите и утвърдени фирми, предлагащи на българския земеделец такъв тип инвентар, е Farmix. Марката е позната на родния пазар и разполага с широка гама продукти от първична нужда за фермера - сеялки, окопни култиватори, раздробители, косачки, продълбочители, торачки, цистерни, фолиращи машини, дискови брани, балопреси, консумативи за балиране и др.

 

Характеристики на ремаркетата:

 

•    Изгодна цена;
•    Надеждност;
•    Дългогодишна служба;
•    Опростена експлоатация;
•    Разтоварване – тристранно или задно.

 

Разширяване на продуктовата гама

 

През последните години Farmix успешно разнообрази продуктите, които предлага. Така сред новите ремаркета има вече и такива до 10 тона.  Компанията подхожда отговорно и открито към променящите се изисквания на пазара и индустрията, като регулярно обновява моделите и предлага осъвременени характеристики.

 

Виж още