гуми за комбайни

Намерени са 30 резултати на 2 страници
Агропаркът в една ферма е от ключово значение за непрекъснатата и ефективна работа. Той отхвърля голяма част от труда на земеделския производител и поради това изисква добро поддържане и вещина. Опитът през годините сочи, че гумите са важен компонент що се касае продуктивността на селскостопанската дейност. От тях зависят бързината на прибиране на реколтата, нивото на безопасност както за оператора, така и за самата машина, състоянието на почвата и др. 

Комбайните на свой ред са ценни машини. С тях се жъне, вършее и се почиства зърното. Оборудването им с подходящи гуми е важно за успеха на селскостопанската година. 
Тъй като смяната на агрогумите не се определя от фактори, които са налице при леките коли и другите моторни превозни средства (лято/зима), при тях се следва друг подход: грайферът трябва да е напълно изчезнал. Когато това се случи, фермерската работа на полето се затруднява и забавя, а това коства пари. 

Преди да се спрете на модел, обърнете внимание на:
  • Модела на машината;
  • Конструкцията на шините; 
  • Почвата;  
  • Климатичните условия; 
  • Индекса на товароподемност.

Всеки един от тези критерии следва да бъде консултиран с професионалист, ако нямате дългогодишен опит в обслужването на агропарка. Не се колебайте да научите повече за тях, тъй като това ще Ви спести нерви, парични средства и ще ви помогне по-добре да управлявате своето стопанство. 
 

Влезте и купете в удобно за Вас време 

Пазаруването на агрочасти вече не е толкова трудно, тъй като интернет предлага възможност да разглеждате, да се информирате и да задавате въпроси по много по-лесен и достъпен начин. С Tractor.bg пестите време, което преди сте посвещавали на обикаляне на физически магазини. Намерете търсения продукт, позвънете на указаните телефони и изберете най-подходящото за Вас. Най-добрите цени и оферти са на един клик разстояние. 
 

Публикувайте своите продукти при нас 

В Tractor.bg можете да си направите акаунт като търговец само за няколко минути. Публикувайте своите най-изгодни предложения и посочете предимствата на Вашите услуги. 
 
Виж още