чизели

Намерени са 32 резултати на 2 страници

Чизелите представляват машини за почвообработка, които са от голяма помощ на фермерите. Те имат широко поле на приложение и позволяват допълнително увеличаване на функциите им. Традиционно са предназначени за третиране на стърнища и създаване на максимално добри условия за покълване на зърнените култури.


Още приложения и опции

Този тип селскостопанска техника се използва за:

  • Разрохване;
  • Подравняване след оран с плуг;
  • Предсеитбена обработка;
  • Пролетни обработки.


С помощта на два вида работни органи (клиновидни и стреловидни) функциите на чизелите се увеличават. Ако фермерът иска по-прецизно да обработва почвата и да постигне по-добро регулиране на дълбочината на работа, може да се добави валяк. С тази техника може да предизвикате бързо гниене на сламата и растителните отпадъци, тъй като тя успешно смесва остатъците от жътвата с пръста.


Предложения на пазара

Съвременният пазар на агротехника предлага изобилие от възможности. Той дори е пренаситен откъм модели и оборудване. Поради това изборът на удачен чизел може да се превърне в труден и муден процес.
 

Решението е в Tractor.bg

Сайтът предлага добре структуриран списък от оферти на разнообразна селскостопанска техника. Само с няколко клика може да разгледате най-актуалните предложения на пазара и да сравнявате цени и характеристики.

В Tractor.bg има стотици продукти, а всеки ден асортиментът нараства. Регистрирайте своя акаунт и ще получите достъп до контактите на всички продавачи в сайта. Набележете желания чизел и използвайте предоставените контакти – телефон или имейл.
 

Бързо и лесно

Целият процес е максимално облекчен. Сайтът Ви предоставя цялата необходима информация, за да пристъпите към покупка. Ако нещо липсва, вдигнете телефона и наберете номера на продавача. Той ще ви предложи актуална цена и ще отговори на въпросите Ви.

Виж още