Pottinger

Намерени са 53 резултати на 3 страници
Повече от 140 години Pottinger е надежден и сериозен партньор на хиляди земеделци в цял свят. Световноизвестната марка стартира своята дейност като семейно предприятие, а слогънът й гласи: „Близо до клиентите“. Компанията полага значителни усилия в поддържането на добри делови отношения и изграждането на доверие в потребителите. 

Основни задачи пред Pottinger
  • Облекчаване на земеделската работа;
  • Подобряване на жизнения стандарт на фермерите.

Компанията усърдно разработва навесни машини, конструктивни устройства и прицепна техника за сеитба, обработка на почвата, прибиране на реколтата и всички други съпътстващи дейности. С прогресивната и иновационна селскостопанска техника Pottinger се стреми да допринася за повишаване на ефективността на съвременното земеделие. 

От самото си зараждане компанията предлага висококачествени продукти при отлично съотношение цена/качество. 
За успеха на утвърдената марка говори оборотът през финансовата 2016/2017 г. – 308,1 млн. евро. За Pottinger работят 1 700 души, с 600 повече, отколкото 10 години преди това. 

Плугове 
В разнообразната гама от продукти ключово място заемат плуговете. Те разполагат със издръжлива и интелигентна конструкция, която осигурява оптимално разпределение на силите и стабилност в областта на най-голямо натоварване на рамата. 

Плуговете се адаптират оптимално за всякакъв тип почви и условия на работа. За това допринася уникалният център за настройване на компанията Pottinger. 

 
Виж още