Kioti

Намерени са 18 резултати на 1 страници
Агротехниката KIOTI се произвежда още от 1947 г. От момента на създаване на компанията нейна основна идея е безпроблемното използване на всички предлагани модели машини. 

Всеки човек, който се занимава с производство, разчита на възможността да изпълнява своята работа бързо и при най-малък разход на усилия. Тук идва ролята на KIOTI. Тя предлага точно това – решавайки всякакви производствени предизвикателства. 

Всеки собственик на трактор KIOTI може да засвидетелства качеството му. Той се чувства уверен в настоящия ден и бъдещето, тъй като компанията умело защитава инвестициите му. KIOTI се грижи за състоянието на техниката и е устремена към усъвършенстването й според тенденциите на пазара. 


Предимства на моделите KIOTI:

•    Ниско ниво на шума;
•    Ергономика; 
•    Интуитивна система за управление.

Последната позволява само за 10 минути оператор да се научи да използва всяка машина на бранда. 
Техническото обслужване на продуктите на KIOTI е опростено до краен предел: всички компоненти са леснодостъпни. За редовния преглед са необходими само 20 минути. 

Важно сътрудничество 

Тракторите на KIOTI работят със съвременни двигатели, които са създадени в сътрудничество с концерна Kubota. Те съответстват на най-строгите изисквания за ниво на шума и токсичност на изхвърлените газове. 

Признание 

В наши дни американските производители на агро- и строителна техника Bobcat, Landini и McCormick са заложили на тракторите KIOTI в качеството им на базови машини за своята продукция. Това е обусловено от: 
•    Високата надеждност на агрегатите; 
•    Професионалното обслужване;
•    Бързата доставка на резервни части. 

 
Виж още