аксесоари

Намерени са 64 резултати на 4 страници
Всяка селскостопанска техника върви ръка за ръка със съответните аксесоари. Последните се възприемат като плюс, който предлага на фермерите възможност за разширяване на функциите на придобитото оборудване. Това определено е предимство, на което си струва да се отдаде внимание преди пристъпването към покупка.

В наши дни производителите на агротехника обръщат все по-засилен интерес на предоставянето на аксесоари, отговарящи на потребностите на съвременните фермери. Те се стремят да предложат адекватни продукти във всеки един сектор на земеделието. Разнообразието от модели, класове и разновидности гарантира откриването на най-оптималното решение. 

В Tractor.bg сме събрали на едно място всичко най-необходимо:
  • Диспенсери;
  • Ремъци;
  • Кардани;
  • Фарове, мигачи и стопове;
  • Въздушен филтър при пръскане;
  • Филтър-маски, агро филтри и др. 
 

Бързо и лесно

Сайтът елиминира необходимостта от заделянето на време и усилия, за да обикаляте по магазините. Всичко, от което имате нужда, може да бъде открито в рамките на няколко клика. 

За удобство сме групирали селскостопаските машини и инвентар в категории. От търсачката можете бързо да конкретизирате продуктите, които търсите. 


Следете и изберете най-добрата оферта 

При нас предлагат продуктите си компании от цялата страна. Конкурентната среда в онлайн пространството осигурява по-добра видимост на най-изгодните оферти. Това обяснява защо редовно в Tractor.bg ще виждате промоции и отстъпки, както и всичко, което ви е необходимо за предстоящия сезон. 
Регистрирайте се и продавайте по съвременен начин
Регистрацията в Tractor.bg става резултатите само за няколко минути. Публикуването на оферти е опростено и се случва интуитивно, а идват от само себе си. Пуснете още днес първите си предложения и ще може да проследявате интереса към тях. Време е да се възползвате от възможностите на онлайн търговията. 
 
Виж още