Дарели ЕООД Информация за контакти:
Град: Добрич
Населено място: Добрич
Адрес: Добрич
Телефон: 0884026579
Сайт: www.dareli.com

Нашата компания е специализирана в предоставянето на първокласни земеделски продукти и услуги на нашите клиенти. Нови и употребявани селскостопански машини: „Дарели“ ЕООД е партньор на най-големите производители на селскостопански самоходни машини и осъществява внос от цяла Европа. „Дарели“ ЕООД също си партнира с някои от най-големите доставчици на селскостопански машини.

Фермерство и земеделски недвижими имоти: Голяма част от работата на „Дарели“ ЕООД включва бизнеса със земеделски недвижими имоти. След влизането на България в ЕС много от Западните фермери и компании, избраха да установят дейността си в България.Това се дължи на икономическия растеж на местния пазар и ниската цена на труда. Сервизна дейност: "Дарели" ЕООД предлага на своите клиенти също и професионални сервизни услуги на селскостопанска техника в новата си сервизна база в гр. Добрич. В резултат на голямото търсене се почувства нужда от осигуряване на партньори на тези чуждестранни компании и физически лица.

„Дарели“ ЕООД е една от малкото компании на българския пазар, която работи в областта на земеделските дружества за придобиване и сливане. Ние предлагаме решения според конкретните нужди на нашите клиенти по отношение на създаване на нов бизнес или придобиване на вече успешни бизнеси.