Магна Техника ЕООД Информация за контакти:
Град: Русе
Населено място: Русе
Адрес: Русе
Телефон: 0893333595

 

Магна Техника ЕООД

 

Кои сме ние?


Стараем се да бъдем партньор, на когото да можете да разчитате, независимо от променящите се условия. Екипът ни се състои, както от хора с богат опит, така и от хора с развиващ се потенциал и нестихващ ентусиазъм. Вярваме, че именно тази комбинация е формула за успех.

 

Какво предлагаме?


КОРЕКТНОСТ и РЕШЕНИЯ! Да, естествено продуктите, които предлагаме са изключително важни, но за нас по-важен е нашия партньор. Желаем коректност в двустранните си отношения, било то с клиенти, производители, доставчици или други партньори. Но тази коректност няма да има смисъл, ако не можем да предоставим и адекватни решения за създалите се пред нашите партньори предизвикателства.


Естествено техниката не бива да остава на заден план. Предлагаме богата гама от селскостопански машини и оборудване: прикачни пръскачки Boguslav (Украйна), шредери Becchio & Mandrile (Италия), косачки DCM (Италия), почвообработваща техника Guttler (Германия), почвообработваща техника K.Wallner Maschinen (Германия), овощарски пръскачки Mitterer (Италия), торачки Eurospand (Италия), сеносъбирачи DCM (Италия), ремаркета Ferruzza (Италия), GPS навигационии системи Topcon, челни товарачи за трактори и приспособления Sigma4 (Италия), влагомери Wile (Финландия). Също така не трябва да забравяме и пълна гама общинска техника Pronar (Полша): снегопочистващи гребла, роторни снегорини, разпръсквачи за сол и пясък, почистващи машини, косачки, шредери, ремаркета, сметопреработващи машини.

 
Tази техника не би била ефективна без качествена поддръжка. Разполагаме с екип от обучени специалисти, готови да се справят с всяка ситуация. Също така предлагаме резервни части за редица известни марки земеделска техника. Можем да помогнем и с филтри Donaldson и масла Italiana Petroli (IP).


​Ако имате нужда от каквото и да било извън тази богата гама, ще направим всичко възможно да отговорим на нуждите Ви!