Мегатрон ЕАД Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: София
Адрес: 1138 София
Телефон: 0888586242
Телефон: 029751555

Направлението за употребявана техника МЕГАТРОН SELECTION за кратко време стана водещо в страната. Причината е проста - компанията реализира техника на водещия световен производител John Deere и в този смисъл обективно е поставена в по-добро положение от всичките си конкуренти. Офертите включват най-разнообразни машини с различен период на използване и като правило с най-добри цени.

Мегатрон ЕАД е официален представител на световноизвестни фирми производители на селскостопанска, строителна, голф и градинска техника и прикачен инвентар.

Наши партньори са:

John Deere – най-голямата корпорация в света за производство на висококачествена земеделска, горска, голф и градинска техника и оборудване.

-
Bobcat
– американска компания, производител на универаслни машини, незаменими при всякакъв вид дейности, както във фермата така и в строителството.

DoosanМегатрон e официален представител на концерна Doosan Infracore и Bobcat не само за България, но и за страните Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония.
-

Kuhn – френска компания, световен лидер в производството на прикачен инвентар и оборудване.
-

Geringhoff – най-добрия европейски производител на комбинирани хедери за царевица и слънчоглед.
-

Fliegl – лидер в производството на специализирани ремаркета.