Ником ЛТ АД - Велико Търново

Виж всички оферти на тази фирма
Ником ЛТ АД - Велико Търново Информация за контакти:
Град: Велико Търново
Населено място: Велико Търново
Адрес: гр. Велико Търново 5000 ул. "Магистрална" No 30
Телефон: 0884762867
Телефон: 0888436968

НИКОМ-ЛТ АД гр. Велико Търново е сред най-доверените доставчици на резервни части за комбайни и трактори CLAAS в България.


Фирмата разполага с богати складови наличности и през годините се доказа като изключително надежден партньор на много земеделци и търговски фирми в България.

 

  • 24/7 СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ - ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, ТОЧНО НАВРЕМЕ

Важен приоритет на компанията ни е всички клиенти да бъдат обслужени възможно най-бързо и по най-удобния за тях начин.


Ние знаем колко важна е навременната реакция в сервизното обслужване , както и сигурната наличност и доставка на резервни части. Затова НИКОМ-ЛТ АД изгради отлична система за бърза логистика и управление на заявките/доставките.


С годините НИКОМ ЛТ АД превзе лидерските позиции на пазара за резервни части с конкурентни цени, лоялност към клиентите и коректност в бизнес отношения. Складът на НИКОМ-ЛТ АД разполага с части за комбайни, трактори, прикачен инвентар, а също с голямо разнообразие от консумативи - масла, филтри, ремъци и др.


За последните 5 години компанията инвестира значителни средства за модернизиране на складовата си база и към момента НИКОМ-ЛТ разполага с най-големия склад за резервни части CLAAS в България. Склада е изграден по най-високи стандарти за оптимизация технологията на работа, с интегрирана софтуерна и складова организация на търговските процеси.


В сервизната база извършваме диагностика и сервизно обслужване на трактори и комбайни CLAAS. При нас може да разчитате още за ремонт на водни помпи, климатични инсталации и хидравлични уредби. Извършваме и ежегодно предсезонно обслужване на всеки прикачен инвентар и самоходна техника CLAAS.

Пет мобилни екипа от сервизни специалисти са в готовност за бързо и надеждно отстраняване на аварии при клиенти от цялата страна.

 

  • SIPTEC - БЕЗ КОМПРОМИСИ В ПОЧВООБРАБОТВАЩАТА ТЕХНИКА


От 2007 г. НИКОМ ЛТ e официален вносител на марката SIPTEC (PAPADOPOULOS) за България. Производителя вече повече от 50 години разработва и внедрява цялостни решения в почвообоработващата техника. Фокусът на компанията е върху създаването на надежден високопроизводителен инвентар на достъпна за пазара цена.

Фирмата поддържа складова наличност от машини в складовата си база в гр. Велико Търново.

 

  • ВНОС НА НОВА, ДЕМОНСТРАЦИОННА И УПОТРЕБЯВАНА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА CLAAS

НИКОМ ЛТ е вносител на нова, демонстрационна и употребявана земеделска техника - трактори, комбайни и прикачен инвентар с доказан произход. Употребяваните машини се обслужват напълно в нашия сервиз и се предават на клиентите готови за работа.


Извършваме следпродажбено сервизно обслужване на продаваната земеделска техника на място при клиента, с пълна обезпеченост от резервни части.

 

  • НЯМАМЕ НАЛИЧНА МАШИНА, КОЯТО ДА ОТГОВАРЯ НА ВАШЕТО ТЪРСЕНЕ?

Ние ще намерим и доставим бързо и в срок техниката, която ви е необходима. Само се свържете с нас, за да ни дадете малко информация за: модела, техническите изисквания и бюджета, с който разполагате. Ще направим всичко възможно да намерим техниката, която напълно да отговаря на вашето търсене.

В готовност сме да ви консултираме професионално и да ви предложим най-добрите решения за вашето стопанство, според нужди ви. Ще съдействаме напълно и ще бъдем до вас от разработването на проекти по европейски програми за финансиране до пускането на машината в експлоатация във вашето стопанство.

При необходимост и за ваше удобство ще сътрудничим за преференциално финансиране от водещите банки и лизингови компании в България.


НИКОМ ЛТ – НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАШИЯТ УСПЕХ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО