Информация за контакти:
Град: София град
Населено място: София
Телефон: 070010122

За компанията

Компанията Примекс е създадена през 1997 год. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми.  Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

 

Модерните търговски и сервизни центрове на Примекс са в цялата страна – два в София, Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

Примекс предоставя най-съвременни условия за връзка с многобройните си клиенти. Към компанията функционира център за обслужване на клиенти, който осигурява входяща комуникация чрез всички канали – национален телефонен номер, мейл и чат.

 

Какво предлагаме?

В Примекс се стремим да обхванем изцяло нуждите на нашите клиенти, като им предлагаме широк набор от услуги, свързани с търговията, сервиза и дистрибуцията на автомобилни гуми, автосервизни услуги, производство на регенерат, логистика.

 

 

Гуми

В модерните търговски и сервизни центрове на Примекс сме събрали цялата гама от услуги, обслужващи автомобилните гуми - от продажба на нови гуми, през цялостната им поддръжка и сервиз, до съхраняване на хотел за гуми.

Клиентите ни могат да намерят при нас гуми от световните лидери на пазара, както и отлично информирани и обучени специалисти, които да ги подпомогнат при правилния избор на гуми за индивидуалните им потребности.

 

Услуги

Всеки от нашите центрове е оборудван с последно поколение специализирана техника и инструменти, което ни позволява да осигурим на нашите клиенти най-високо ниво сервизни услуги за автомобилите им.