Тайгър Агри ЕООД Информация за контакти:
Град: Пловдив
Населено място: Пловдив
Адрес: Пловдив
Телефон: 0879066366

Тайгър Агри ЕООД е динамична фирма, една от най-младите в сектора на търговия със земеделска техника в България, която наследява 20 годишен опит в земеделието и търсене на оптимални технологични решения на нейния основател.


   Фирмата започва дейността си през 2014 като изключителен представител и златен партньор на GRIMME за България - световен лидер в машините за пълния цикъл на картофопроизводството, тяхното транспортиранае и съхранение. По това време компанията става и официален представител на тракторите SAME - специализирани трактори за овощарство и лозарство с висока проходимост, производител със 70 годишен опит в производството на трактори.


  За да може да отговори на специфичните нужди на българските земеделци Тайгър Агри ЕООД специализира в едни от най-трудните от гледна точка на инвестиции и възвръщаемост земеделски сектори, а именно тези на зеленчукопроизводството, картофопроизводството и трайните насаждения, овощарство, лозарство, отглеждане на маслодайни култури. По този начин и като динамично обновява наличните предлагани продукти и решения, фирмата непрекъснато разширява и подобрява предлаганите познания и технологии с най-качественото, най-практично и подходящо оборудване за всяко специфично стопанство.Тайгър Aгри се фокусира в 4 направления:

- Картофопроизводство и Зеленчукопроизводство

- Лозаро – овощарство

- Маслодайни култури (Лавандула, Маточина, Рози и др.)

- Почвообработващ инвентар за зърнени и други култури.

 

 

Три години по-късно Тайгър Агри ЕООД предлага един уникален подбор на техника за подсигуряване на ефективни решения в зеленчукопроизводството и трайните насаждения:

1. Grimme (D)  Картофокомбайни, садачки, фрези, обезлистители, тирообразуватели, вадачки, както и техники за складиране на картофи като приемни бункери, телескопични товарачи, ленти, и къртици.

2. SAME (IT)  Специализирани трактори от 35 до 220 к.с., сред които е модел Frutteto, най-продаваният лозаро-овощарски трактор в България.

3. Farmet (CZ)  Прикачни машини за подготовка на почвата за сеитба, предсеитбени култиватори, дискови брани и продълбочители. Високо конкурентни цени, съчетани с висока продуктивност и качество.

4. Наш (RU)  Надеждни високопроизводителни хедери за слънчоглед с изключително конкурентна цена и качество на руския производител "Унисибмаш"

5. Gregoire (FR)  Гроздокомбайни, които са прикачни и самоходни, отличаващи се с уникална система за прибиране на гроздето, щадяща целостта на плода.

6. Agromelca (ES)  Навесни машини за бране на орехи, бадеми, маслини и други.

7. ОМА (IT)  Прикачни и навесни специализирани пръскачки и шредери.

8. SPEDO (IT)  Специализирани дискови брани за лозя и овощки, продълбочители, култиватори с отклоняващи секции, фрези с отклоняващи секции, фрези за окопаване около дърветата, мотокарни уредби.

9. Sanidas (GR) Специализирани навесни култиватори
, машини за контурна резитба за лозя, овошки и етерично-маслени култури (Лавандула, рози, маточина и др.)

10. FAZA  (IT) Виброкултиватори, торачки с продълбочители за лозя и овощки, дискови брани, продълбочители.

11. VBC (IT)  Машини за контурна резитба, агрегат за обезлистване, агрегат за окастряне на сухи листа и клони, машини за отстраняване на литорасли, товарач за грозде.

12. Bodrum Farm (TR) Това е марка, която обединява най-добрите фирми на прикачен инвентар, произведени в Турция: сеялки за пролетни култури, навесни и прикачни тороразпръсквачки от 300 л. до 3000 т., навесни и прикачни пръскачки, къси дискови брани и стърнищни култиватори.


    Най-важният актив на Тайгър Агри ЕООД е младият, компетентен и ангажиран екип с професионален опит в земеделието, както и в сервиза и обслужването на земеделска техника, преминал редица обучения в страната и чужбина.