Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
Универсал НВГ Иформация за контакти:
Град: Долна Оряховица
Телефон: 0887227460, 0889231012

 

Универсал-НВГ ООД е създадена през 1990 г.
В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994 г.

 

От 2003 г. Универсал-НВГ е дистрибутор на фирмите: CLAAS и AMAZONE – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik .

 

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. Универсал-НВГ е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки - немската фирма LECHLER. Универсал-НВГ също така е вносител на американската компания производител на уреди за почвен и растителен анализ - Spectrum Technologies.

 

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. Универсал-НВГ ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположетие е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

 

Предлагаме също и обучение за работа с техниката, закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредетиране от водещите банки в България.

 

Универсал-НВГ предлага разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

 

Благодарение на широката си гама от клиенти фирмата непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника. 

firms|firmBySlug