Употребявани филтри FILTRON

Намерени са 0 резултати на 1 страници
Качественото обслужване на селскостопанските машини е залог за оптималния срок на експлоатация и постигането на по-висока продуктивност. Поради това изборът на филтри (горивни, маслени и др.) е от ключово значение. 

Всеки земеделски производител знае на какво натоварване са подложени машините на полето, които освен това функционират в среда на силно замърсяване. Тук идва ролята на филтрите. Те изпълняват по-специфични и комплексни функции и са нагърбени със задачата да минимизират вредното въздействие.

На съвременния пазар може да откриете разнообразие от продукти. Последните технологични разработки Ви гарантират максимален ефект. Те са съобразени с характеристиките на селскостопанската техника, средата, в която тя се използва, и натоварването. 

Ако искате да инвестирате средствата си разумно, никога не подценявайте ползите от качествения филтър. 
Той: 
  • Гарантира по-дълъг експлоатационен живот на двигателя;
  • Съкращава разходите за поддръжка на агропарка;
  • Понижава разходите за гориво;
  • Защитава частите и компонентите.

Както сами се уверихте, ползите не са за пренебрегване. Те категорично Ви пестят средства, усилия и време, които за всеки земеделски производител са ценен ресурс. 
 

Разгледайте, попитайте и купете

Един от начините да откриете най-добрия продукт за Вашите машини е като разберете повече за характеристиките му, съобразите го с Вашите потребности и не се колебаете да задавате допълнителни въпроси. В Tractor.bg имате достъп до десетки търговци от цялата страна. Позвънете на предоставените от тях контакти, за да получите експертно мнение и най-добрата оферта. 
 

Разширете търговските си възможности

Онлайн търговията набира все по-голяма популярност през последните години. Още днес започнете да публикувате офертите си в Tractor.bg – сайтът, който Ви прави видими сред конкуренцията. Не изпускайте възможността да достигнете до повече клиенти. 
Регистрацията и публикуването на обяви в сайта отнемат само няколко минути. Задължително въведете изчерпателна и полезна информация. Тя ще бъде определяща за изграждането на доверие у бъдещите Ви клиенти. 
 
Виж още