Употребявани фрези фрезa другa

Намерени са 4 резултати на 1 страници
Опитният фермер знае, че фрезоването е незаменима стъпка след първичната обработка на почвата. По този начин се подготвят леглата на семената, пристъпва се към засяването и се допринася за оптимизиране на земеделския процес и повишаването на добивите от продукцията. 

С оглед потребностите на съвременните земеделски производители на пазара се предлагат както универсални раздробители, така и различни модификации, които са с различни габарити. 
  • Ползите
  • Разрохкват почвата;
  • Снабдяват с влага и въздух слоя, в който се сеят семената;
  • Разбиват буците.
  • Основни видове фрези за трактори
  • Палцова;
  • Междуредова. 

Палцовата позволява да бъде монтирана на трактор и да се обработват ефективно с един ход по-големи площи. Съкращава време и усилия и намалява количеството на плевелите. 

Междуредовата фреза е подходяща за трайни насаждения. Характеризира се с по-малко на брой дискове от другия вид, което позволява по-добра прецизност,
особено при обработка на площи с дървета. 
 

Къде и какво 

В Tractor.bg може да откриете най-актуалните оферти за фрези и друг селскостопански инвентар. При нас предлагат продуктите си компании, дистрибутори на техника от цял свят. Разполагаме не само с нови модели, но също така с втора ръка и резервни части. 
 

Позвънете и попитайте 

За удобство на онлайн потребителите, които се занимават професионално в земеделския отрасъл, ние сме осигурили директен достъп до продавачите и възможност за проследяване на офертите. 

Влезте в Tractor.bg и разгледайте категориите. Всяка селскостопанска техника е представена от десетки възможности, за да имате избор и за да подберете точно това, което е най-печелившо за фермата Ви. 

Регистрирайте още сега акаунта си – процесът е бърз и максимално улеснен. След това ще може да използвате всички полезни функции и да следите за нови по-изгодни оферти. 
 

Създайте акаунт и публикувайте 

Като продавач на агротехника само ще спечелите, ако направите свой акаунт в Tractor.bg. Публикувайте продуктите, които продавате, и използвайте прекия достъп до клиентите, който сайтът предоставя. 

 
Виж още