Нови мотоблокове

Намерени са 2 резултати на 1 страници
Мотоблоковете са универсални машини, които активно се използват в градини и различни по размери фермерски стопанства. Тяхната полезност произтича от факта, че те заменят два-три вида от обичайната техника. Прилагат се успешно в обработването на земята, култивацията, превозването на товари, чистенето на сняг, косенето на трева, поливането и дори прибирането на културите. 

Преди да пристъпите към закупуването на мотоблок или мотофреза, трябва да знаете, че те се класифицират с оглед теглото и мощността на мотора. Има три разновидности на тези агрегати:
  • Леки;
  • Средни;
  • Тежки. 

Първите две категории са предназначени за битово приложение. Теглото на тези машини е в диапазона от 50 до 100 кг, а мощността на двигателя не превишава 8 к.с. Много от тях са снабдени с редуктор с две предни и една задна скорост. 

Тежките мотоблокове намират масово приложение във фермерските стопанства. Те тежат над 100 кг, имат скоростна кутия и двигателят е с мощност над 8 к.с. При тях се използва навесно оборудване, което съществено разширява функционалните им възможности. 

Ако Ви предстои да купувате мотоблок или мотофреза, имайте предвид:
  • Възможностите за инвентар (например косачки);
  • Сервизното обслужване;
  • Наличието на резервни части;
  • Производителя;
  • Нивото на натовареност. 
 

Бързо, лесно и удобно

В Tractor.bg можете с лекота да откриете това, от което се нуждае стопанството Ви. Предлагаме продукти на търговци от цялата страна, които представляват фирми, доказали качествата си като производители на селскостопанска техника. Използвайте предоставените контакти, за да получите актуална информация, цена и консултация. 
 

Търгувайте успешно 

Бъдете наш партньор и се възползвайте от възможностите, които Ви предлага Tractor.bg. С нас бизнесът се развива по-бързо и с по-малко усилия. Регистрирайте се – създаването на акаунт отнема минута-две. След това публикувайте своите актуални оферти и бъдете готови да се отзовете на клиентските запитвания. 
 
Виж още