Специални оферти

Нови плугове Pottinger

Намерени са 9 резултати на 1 страници
Плуговете се появяват непосредствено след зараждането на земеделието. Това земеделско сечиво се използва и до днес, но в много по-усъвършенствана форма. 


Видове плугове 

Те са три вида: 
  • Обикновен с отметателна дъска;
  • Обръщателен;
  • Риголвач.
Първият е най-масово използваният. При него почвата се обръща надясно. Вторият е снабден с ос, на която са монтирани плужни тела. Самият процес на оран се осъществява „совалковидно“. Едното плужно тяло се движи надясно, а другото – наляво. При третия вид обработката на почвата стига до 70 см дълбочина. Традиционно се използва с мощни трактори и служи на земеделските производители, които имат овощни градини и лозя. 

Плуговете се делят още на:
  • Навесни;
  • Полунавесни;
  • Олекотени.

Навесните са по-ново поколение и при тях не се налагат сложни маневри с трактора по време на работа. Позволяват да се оре и на двете страни. 
 

Море от предложения 

Съвременният пазар изобилства на все по-усъвършенствана селскостопанска техника, като тази тенденция е налице и при плуговете. Производителите всяка година пускат нови модели, които да удовлетворяват потребностите на всеки земеделец. Така разновидностите при този тип инвентар са многобройни, в зависимост от отглежданата култура, почвата, начина на обработка и т.н. 


При нас има всичко 

За да улесни фермерите, Tractor.bg има задача да предложи най-изгодните и актуални оферти за селскостопанска техника. В сайта ни има доставчици от цялата страна, които предлагат изобилие от модели – чисто нови и втора употреба. 
 

Купете за себе си още сега 

Влезте в Tractor.bg и разгледайте категориите с машини. Интуитивният дизайн на сайта предлага бързо ориентиране и откриване на желания продукт. Тук можете да научавате за появата на нови модели, да се информирате за цени и да ги проследявате във времето, изчаквайки най-изгодната. 

Запознайте се отблизо с по-детайлна информация за предлаганите продукти и вижте как работят – в сайта има илюстративен материал и видеа, за да бъдем максимално най-полезни. 

А ако откриете това, което ви трябва, позвънете директно на продавача. Предоставените контакти позволяват да осъществите мигновен контакт. 
 
Виж още