Специални оферти

Употребявани пръскачки пръскачка - ДРУГА

Намерени са 13 резултати на 1 страници
Всяка година на пазара за агротехника излизат все по-усъвършенствани и пригодени за потребностите на фермерите пръскачки. Това оборудване е ключово за оптималното управление на стопанството и предлага редица ползи, спестявайки време, усилия и стимулирайки по-добрата реколта и качеството й. 
  • Критерии при избор
  • Висока степен на надеждност;
  • Качествена обработка;
  • Комфортни условия за работа на оператора;
  • Грижа за околната среда.

За оптимизиране на работата и с цел прилагане на най-новите постижения в областта на агротехнологиите пръскачките може да бъдат оборудвани с:
  • Въздушни криле;
  • Навигационна система.

В първия случай осигурявате разпределение на въздушния поток по цялата дължина на крилете, контролирате скоростта на потока и ъгъла на разпръскване. Освен това оптимизирате количеството препарат, достигащо до растенията, и предотвратявате загуби на работния разтвор. 

Навигационната система гарантира прецизно управление на машината. Повишава се качеството на разнасяне на разтворите и се намалява негативното въздействие върху околната среда. 
 

Влезте и намерете това, което Ви трябва

Tractor.bg е българският сайт, който предлага най-голямо разнообразие на машини за селското стопанство. Разгледайте продуктите по категории. Дизайнът е интуитивен и лесно може да откриете желаната техника. Само с няколко клика пред очите Ви ще се появят най-актуалните оферти към днешна дата. 
Сред морето от стотици предложения открийте достъпните цени, промоциите и моделите, които във физическите магазини не откривате. 
 

Регистрирайте се и намерете своите клиенти 

Минути са необходими, за да се регистрирате в Tractor.bg и да започнете да продавате. Сайтът предоставя достъп на клиентите от страната и чужбина до контактите на продавача. Така процесът на продажба е максимално облекчен. 
 
Виж още