Нови ремаркета и цистерни Други

Намерени са 41 резултати на 3 страници
Ремаркетата и цистерните са важна част от управлението на стопанството. Последното е немислимо без наличието на качествено транспортно обслужване. 

Производството на този тип инвентар е активно ориентирано в наши дни към земеделието и нарастващите обеми селскостопанска продукция, предвид все по-нарастващата необходимост от осигуряването на храна за населението на планетата. От него зависи транспортирането на продуктите от нивата до складовете, превозването на торовете, горивата и други суровини и консумативи, които са неразделна част от земеделската работа. Изключително ключов е транспортът през периода на жътвата. 

Днес на пазара може да откриете различни специализирани ремаркета с надстройка за селското стопанство. Те се предлагат с различен тип разтоварване (например отзад, отляво, тристранно и др.). С всяка изминала година стават все по-адаптирани към потребностите на фермера, като сред най-популярните са т.нар. зърновози (те биват с една, две, три оси), такива за транспортиране на бали, подвижно пчеларство и др. Предназначението им варира според разнообразните селскостопански потребности – торове, компост и др. 

Една съвременна цистерна за селскостопанския отрасъл на свой ред отговаря на европейските стандарти за безопасност и хигиена. Тя е устойчива на:
  • UV лъчи;
  • Киселини;
  • Стареене;
  • Атмосферни влияния;
  • Високи и ниски температури. 
 

Оптимизирайте производството 

За да бъдете в крак с технологиите и за да бъдете конкурентни на пазара, препоръчително е да разполагате със съвременна и ефикасна техника. Ремаркетата и цистерната са сред активите, които ще Ви помогнат да постигнете това. 

В Tractor.bg ще откриете най-актуалните и изгодни оферти. Те се обновяват всеки ден, като редовно разполагаме с промоции с цени, на които няма да можете да устоите. 
 

Продавайте по-успешно с Tractor.bg

При нас не само може да публикувате своите продукти, но и да ги направите по-видими. Регистрирайте акаунт, следете търсенето и предлагането и анализирайте възможностите за по-успешно привличане на клиенти. С предоставянето на контакти позволявате на следващия купувач да Ви открие в удобно за него време и място. 

 
Виж още