Употребявани - utv, atv, сервизни коли JCB

Намерени са 1 резултати на 1 страници
Пикапите и джиповете са първи помощници на земеделците. Те предлагат високопроходимост, здрави каросерии и са отлично средство за пренасяне на товари. Отвътре са широки, непретенциозни и достатъчно комфортни за работа. Добре подбраният автомобил гарантира непрекъснатост на работния процес, по-добра продуктивност и по-облекчен режим на изпълнение на ежедневните задачи.  

Съвременният пазар предлага различни модели пикапи и джипове и в различни класове. Може да заложите на чисто нови коли или на такива втора ръка, които са запазени и с добро обслужване през годините. 

Ако търсите по-изгодно решение, заложете на пикапа. Той е изключително полезен в селското стопанство, животновъдството, риболова, лова и т.н. Традиционно този тип автомобили се разработват на базата на джиповете. Т.е. същите са рамата, окачването, трансмисията, двигателите, спирачните системи и т.н. 

На какво да обърнем внимание: 
  • Мощност на двигателя;
  • Скоростна кутия;
  • Антиблокираща система;
  • Здравина на шасито;
  • Разход на гориво. 

Важни са също така наличието на въздушни възглавници (предни, задни, странични), комфорт на управление, компактни размери и др. 
 

Открийте всичко в удобно време 

Tractor.bg е водеща онлайн платформа за търговия със селскостопански машини и инвентар. В портала може да откриете всичко, което ви е необходимо за фермата, в избрано от Вас време и съобразено с натоварения Ви график. Разгледайте категориите и използвайте предоставените контакти на търговци от цялата страна, за да получите подробности за най-актуалните оферти и изгодни цени на пазара. 
 

Търгувайте смело 

Само след няколко минути, отделени за регистрация в Tractor.bg, ще имате акаунт, чрез който ще стимулирате развитието на своя бизнес. Търговията с агромашини никога не е била така неограничена, както сега. Използвайте възможностите на онлайн продажбите още сега. Публикувайте своите изгодни оферти и бъдете готови да се отзовете на клиентски запитвания. 


 
Виж още