140 фирми заявиха участие в БАТА АГРО 2011. Увеличена е и изложбената площ

140 фирми заявиха участие в БАТА АГРО 2011. Увеличена е и изложбената площ

Предстоящото второ издание на селскостопанското изложение „БАТА АГРО” 2011 от 10 до 14 май, се радва на засилен интерес от страна на фирмите, занимаващи се с внос и търговия на земеделска техника, резервни части и др. До момента броят на подадените заявки за участие в тазгодишното изложение фирми е 140.

Както всяка година, така и тази членовете на БАТА разпределиха изложбените площи чрез жребий, като по този начин дадоха възможност на фирмите безспристрастно да могат да заемат добри позиции на терена.

Организаторите съобщиха, че изложбената площ надвишава 20 000кв. м. и е в пъти повече от миналата година.Засилен интерес имало от страна на фирмите за семена, посадъчен материал и препарати, лизингови компании и банки. Министерството на земеделсието и храните също ще участва със собствен щанд. Очаква се представяне на световни премиери. Пресконференцията по повод откриването ще бъде на 9.05.2011г. в София.

„БАТА АГРО” е единственото изложение, на което качествата и техническите възможности на машините могат да бъдат изпитани на място. Организацията се е постарала да осигури и комфорт на постетителите като са предвидили обособени места за почивка, повече хранителни зони и увеличаване на местата за паркиране.