150 000-ния трактор Case IH Magnum вече е на пазара

  • 1680
  • 0
  • Новини
150 000-ния трактор Case IH Magnum вече е на пазара

Case IH произведе през юни 2014 г. 150,000-ия си трактор Magnum, съобщават от Тайтън Машинъри - официален вносител на бранада за България. Моделът е с 26-годишна изтория и за всички тези години Magnum показа на света какво може да направи червеният цвят на полето.

150,000 машини по-късно, сегашните модели на този премиум трактор все още вдигат летвата в индустрията. Magnum се използва при някои от най-взискателните и тежки приложения в селското стопанство по света, включително скорошния и много успешен рекорд в България за сеитба на слънчоглед. Той е много повече от мощен, надежден и лесен за употреба трактор. Всеки един Magnum е уникален и с индивидуален избор на опции при поръчка, за да бъде оборудван според желанието на клиента.

„През годините, нашите трактори Magnum създадоха поколение трактори с изключителна производителност, надеждност и издържливост въз основа на нуждите на клиентите”, казва Дан Стюарт, продуктов маркетинг мениджър за трактори за Европа, Близкия Изток и Африка в Case IH. „Днес тракторите Magnum, всеки от които се произвеждат единствено в Расин, Уисконсин, САЩ, предлагат мощност, подобрена среда за оператора и забележителна икономия на гориво и са в съответствие с търсенето на пазара – търсене, което нашите инженери се стремят да удовлетворят”, добавя Стюарт.

Технологии, водещи в индустрията
Тракторите Magnum се славят с репутация за висока надеждност и издържливост, и са изминали дълъг път от началото. „Преди тракторите Magnum са били изцяло механични в операциите, но днес те са базирани на компютър, с високо усъвършенствана система за автоматично водене. Гордеем се от факта, че Magnum винаги е считан за мощен и производителен трактор на полето”, обяснява Стюарт.

„Поставянето на кабината пред задния мост за по-добро управление без да се оказва влияние на видимостта бе нещо ново и иновативно когато трактора излизаше на пазара. Нашите клиенти осъзнаваха, че Case IH е на правилен път още тогава, и ние не се отказваме постоянно да подобряваме нашите трактори въз основа на желанията и нуждите на нашите клиенти”, казва Стюарт.

„Efficient Power” за оптимална производителност
Според нуждите на клиентите, тракторите Magnum се предлагат с Full Powershift трансмисия или безстепенна CVX трансмисия. Magnum включва технологията Efficient Power и Селективна каталитична редукция SCR, за да достави производителност с най-високата икономия на гориво и ниски вредни емисии. В настоящата гама на Magnum има 5 модела с 235 до 340 к.с. с Full Powershift или CVX трансмисия, и 365 к.с. CVX модел на първо място на гамата.

„150,000-ят трактор Magnum наскоро бе произведен и доставен. Клиент е фермерът Джери Форсит от Илинойс, САЩ, който също закупи 100,000-ия Magnum трактор. За нас това е истинско доказателство, че можем да се гордеем с нашия премиум продукт”, каза още Стюарт.
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!