18 нови комбайна Claas пристигнаха в Долна Оряховица

18 нови комбайна Claas пристигнаха в Долна Оряховица

18 нови комбайна Claas пристигнаха в базата на Универсал НВГ в гр. Долна Оряховица. Машините са поръчани чрез проекти по 121-а мярка на Програмата за развитие на селските райони и са за клиенти от област Велико Търново, а също и за зърнопроизводители от Добруджа.

От пристигналите 18 нови комбайна Claas, 3 бр. Claas Lexion 600 са за хлебозавода във Велико Търново. От другите модели преобладават такива от серията Mega. Налични са същo и 2 комбайна от новата серия на Claas - TUCANO.

През последните дни в базата на лицензирания дилър и сервиз на Claas течеше силна работа по сглабянето на новите комбайни, а сега екипът на фирмата се подготвя да посрещне внос от над 20 нови трактора Claas, които се очаква да пристигнат в България  следващият месец.

В началото или средата /датата в момента се уточнява/ на следващата седмица в базата на Универсал НВГ ще се проведе и традиционната лятна презентация на нова селскостопанска техника, семена и препарати. Официални лектори на събитието ще бъдат главни мениджъри от Claas - Германия.
* следете новините в Трактор.БГ за точната дата и час на предстоящата презентация