Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

1800 фирми се представиха на EIMA

1800 фирми се представиха на EIMA

1800 фирми се представиха тази година на традиционното италианско изложение за селскостопанска техника - EIMA.

Тази година отбеляза върхов ръст в участниците и посетителите, каза за Tractor.BG Стефан Кламке, директор на изложението EIMA.

На площ от 100 000 кв.м. тази година бяха показани над 25 000 машини за зърнопроизводство, зеленчукопроизводство, животновъдство и поддръжка на зелени площи.

По време на изложението бяха представени най-новите технологии в сектора, като най-широко внимание получиха новите прототипи комбайни Claas с причудливи форми, които компанията възнамерява да пусне в серийно производство след 2010г.
Зеленчукопроизводителите бяха "пленени" от малкият робот за засаждане на зеленчуци на Chechi&Maggli.

На около 500м2 бе организиран своеобразен музей на антични трактори, като най-старият бе производство 1905-а година.

Безспорно обаче най-силният интерес на тазгодишното изложение EIMA бяха лозарските трактори Landini, Goldoni, Valpadana и Carraro.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug