Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

200 фирми изложители ще участват на БАТА Агро 2014

200 фирми изложители ще участват на БАТА Агро 2014

БАТА Агро 2014

200 фирми – изложители ще вземат участие на мащабното селскостопанско изложение БАТА Агро 2014, което ще се проведе от 26 до 29 август 2014 г. на летището в град Стара Загора, съобщиха за Трактор.БГ организаторите. 
 
В 5-то юбилейно издание на БАТА Агро изложителите ще се разполагат на над 30 000 кв.м. изложбени площи. 
 
Браншовете, които ще бъдат представени тази година са: земеделска техника, препарати за растителна защита, торове и семена,заваръчна техника и инструменти, автомобили, складово оборудване, софтуер, измервателна техника, финансови и консултантски услуги, животновъдство,неправителствени организации, медии, университети и научни институти, фондации и др. Все по-голям интерес проявяват чуждестранни компании, предлагащи техника за селското стопанство, както и финансови институции.   
 
Ежедневно ще се провеждат и полеви демонстрациии на земеделска техника от 10:00 до 12:00 и 14:00 до 16:00 часа. 

БАТА Агро 2014 ще се проведе под мотото "още по-голямо и още по-добро" и както досега, отново ще докаже авторитета и значимостта си за развитие на агробизнеса в България, посочват организаторите от Асоциацията на търговците на агротехника. 


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Martin
на 22.08.2014 12:11:09
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug