33 години иновации в земеделието с Булагро

33 години иновации в земеделието с Булагро

На 19 март 2022 г. Булагро Център - Стара Загора събра всички колеги от Булагро Груп и техните семейства, за да отпразнуват заедно 33-тия рожден ден на компанията. Гостите успяха да се докоснат до света на Булагро, като разгледаха сградата, офисите, сервизния център и голямата зала, събрала десетки снимки и отличия от най-паметните моменти в историята на Булагро. Специално за децата беше организирана програма с анимация, в която с голямо удоволствие се включиха и възрастните!

 

 

Гвоздеят на програмата беше вечерта, която гостите прекараха в Държавна Опера Стара Загора, наслаждавайки се на прекрасния мюзикъл "Сиси - Душата на Императрицата".

 

 

Изпълнителният директор на Булагро Груп Холдинг Христофор Бунарджиев изнесе емоционална презентация, в която разходи всички назад във времето и им припомни как са стигнали до това, което е Булагро днес - с много труд, ентусиазъм, целенасоченост и задружност. На финала прозвуча наздравица с пожелание "Все така Напред и Нагоре!".

 

 

“С радост искам да споделя с всички вас голямо и важно събитие за мен! На 20 март 1989 г в регистъра на Старозагорския окръжен съд под номер 6 е вписана Еднолична фирма ЕФ "Булкомп ", на Христофор Бунарджиев. Днес ние навършваме Христовата възраст от 33 години!
 

Започнах сам, а днес съдбите си сляха заедно с мен повече от 130 съмишленици от цялата страна, за да изградим заедно Булагро Груп Холдинг - група с пет фирми и с повече от 100 млн. приходи от продажби за 2021 г.
 Искам да благодаря на всички мои колеги, партньори и приятели, които помогнаха всичко това да се случи! Да сме живи и здрави!”, каза Христофор Бунарджиев.