Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

6-редовата сеялка Mascar Futura се предлага на промоционална цена

6-редовата сеялка Mascar Futura се предлага на промоционална цена

„Стартек инженеринг” ЕООД предлага на земеделските стопани, специално за пролетната сеитба, сеялка за окопни култури Mascar Futura на изключителнo изгодна цена - от 12 200 евро, без ДДС.

6-редовата сеялка е оборудвана с компютър и дискове за царевица и слънчоглед. Машината разполага и с брояч на хектарите, микрогранулатор и светлини.

Дългогодишният опит, който има производителя в този сектор, е дал отражение в здравината, опростеността и занижените изисквания към поддръжката, с които се характеризира машината. Анкерният ботуш позволява на сеялката да работи дори и при висока влажност на почвата стабилно и без нарушения в дистанцията между семената. Специално внимание е обърнато на трансмисията, като резултатът е висока издържливост и безопасност по време на работа.

Mascar Futura можете да намерите от официалния вносител „Стартек инженеринг” ЕООД, колокиран  в София, (тържище Слатина) – Булгарплод, ул. „Проф. Ц. Лазаров” 13. Повече информация можете да получите и на следните телефони: 02/9714506, факс02/9788256, както и на e-mail: office@startec.bg.


  
   

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug