Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

92 фирми участваха на изложението за агро техника в Русе

92 фирми участваха на изложението за агро техника в Русе

Изложението за земеделска и автомобилна техника, което се проведе за 8-и пореден път в двора на Русенския Университет "Ангел Кънчев", събра вече 92 фирми от селскостопанския бранш - вносители, дистрибутори и производители на земеделска техника; фирми предлагащи мобилна, стационарна, диагностична, ремонтна, малогабаритна, обработваща и спомагателна техника за растениевъдството, животновъдството и обработващата и преработващата промишленост; фирми занимаващи се със семепроизводство и посадъчен материал; фирми за търговия с препарати и средства за растителна защита; научни институти, сдружения и организации; издателства и др.

Откриването се проведе на 18 май  в двора на Русенски университет от Ивайло Калфин – зам. министър председател на РБ и Министър на външните работи. На откриването присъстваха народни представители; областни управители; кметове; ръководители на учреждения и институции; гости от чужбина; ръководители на фирми и др.

Впечатлението на фирмите -участници е добра организираност на площите и съпътстващата програма, повече посетители от предни години, но не толкова, колкото са били очакванията.

Коментари
niki70
на 17.06.2010 22:42:38
Ами къде остана Щаер? Нали бяха едно цяло със Ню холанд и Кейс.
анонимен
на 18.02.2012 23:12:58
[:success:][googd2][:success:][googd2][googd2]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug