Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

AGCO отчита близо 40% увеличение на печалбите си заради силни продажби в Европа

AGCO отчита близо 40% увеличение на печалбите си заради силни продажби в Европа

Концернът за производство на земеделска техника AGCO отчете 36% увеличение на тримесечната си печалба като силните продажби в Европа компенсират слабостите в Южна Америка, предаде Agri.EU.

Производителят на трактори, комбайни и друга селскостопанска техника, посочи, че нетният доход, принадлежащ на компанията и нейните звена е нараснал до 139,3 милиона, или 1.40 долара на акция през четвъртото тримесечие на 2013 г. при от 102,5 млн долара, или 1.04 долара за акция година по-рано. Нетните приходи от продажби са нараснали 6% до $ 2,86 млн. долара.AGCO е световен лидер фокусиран върху проектирането, производството и дистрибуцията на селскостопански машини. AGCO работи в подкрепа на ефективното земеделие чрез пълна гама от трактори, комбайни, пръскачки, оборудване за фураж, почвообработка, съхранение на зърно и системи за производство на протеин, както и свързаните с тях резервни части.

Продуктите на AGCO се предлагат чрез пет основни марки - Challenger ®, Fendt ®, GSI ®, Massey Ferguson ® и Valtra ® и се разпространяват в световен мащаб чрез 3,150 независими дилъри и дистрибутори в повече от 140 страни по целия свят, включително и с много силно присъствие на българския пазар на земеделска техника.

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug