Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АГРА 2015: Агритоп с награда за иновативния електрически товарач Weidemann eHofrac

АГРА 2015: Агритоп с награда за иновативния електрически товарач Weidemann eHofrac

Агритоп - Награда за иновации АГРА 2015

Новият електрически товарач за животновъдите, който Агритоп представиха за първи път на българския пазар стана победител в конкурса за иновации на Международното изложение АГРА 2015 в раздела за животновъдство.

 

Уникалният електрически колесен челен товарач с артикулиращо завиване 1160 eHofrac е производство на световната марка Weidemann. Както винги Агритоп успя да впечатли посетителите на изложението. Машината бе определена от експерти и фермери като ново електрическо чудо в помощ на животновъдите.

 

Уникалността на товарача е в това, че на мястото на дизеловия двигател е поставена батерия. Малкият и компактен размер и електрическото задвижване позволяват голяма маневреност на малки пространства, може да работи с всички прикачени работни инструменти от продуктовата гама на Weidemann, както и по-голяма товароподемност, благодарние на тегловната му маса - повдига товари до 1345 кг.

 

Новата машина може да се ползва за много операции в животновъдната ферма от повдигане и преносване до зареждане на бали, а както и за работа в паркове и градини. Тя е абсолютно безшумна, може да работи на силно пресечени и наклонени терени и да преодолява бордюри с височина 20 см.

 

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО !

 

За допълнителна информация:

Агритоп ЕООД

София 1113, ул. Коста Лулчев 20

Тел. 02/9712620; 0887 702 714

Email: info@agritop-bg.com

Website: www.agritop-bg.com

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug