Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АГРА 2015 започва днес в Пловдив

АГРА 2015 започва днес в Пловдив

АГРА 2015

24-о издание на селскостопанското изложение АГРА започва днес в Пловдив и ще продължи до 8 март. В рамките на АГРА 2015 ще се проведе за поредна година и специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра“.

 

Тази година АГРА се провежда съвместно с Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ, Международната изложба за храни, напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ, Изложбата на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ. Комбинацията от седем силни изложения, представящи агробизнеса, хранителната и винарската индустрия, показва пълната панорама на трите свързани сектора, дава по-добри маркетингови възможности на изложителите и посетителите. Съпътстващата програма е наситена с разнообразни делови прояви, свързани с проблемите и тенденциите в агробизнеса.

 

В рамките на АГРА 2015 ще има конкурс за иновации в областта на селското стопанство, както и представяне на постиженията в българското животновъдство.

 

Основните марки селскостопанска техника, които ще бъдет представени на АГРА в Пловдив ще са японските трактори ISEKI, корейксите трактори KIOTI и LS, италианските лозаро-овощарски трактори Antonio Carraro, както и италианските трактори New Holland и Lamborghini. Земеделските производители ще могат да разгледат и закупят и разнообразен прикачен инвентар - пръскачки, почвообработваща техника и др.
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug