АГРА постави оптимистично начало на годината за Меркурий Агро и Ко

Машините, които фирмата представи, бяха ориентирани основно към малките и средни земеделци

АГРА постави оптимистично начало на годината за Меркурий Агро и Ко
За пореден път "Меркурий Агро и Ко" ЕООД участва на изложението "Агра", което тази година се проведе от 21 до 25 февруари в Пловдив.
 
Машините, които фирмата представи, бяха ориентирани основно към малките и средни земеделски производители. 
 
Акцентът беше поставен върху дебюта на машините - собствено производство, които бяха около една трета от машините, представени от фирмата на тазгодишната "Агра". Особен интерес предизвика окопния култиватор с марката на "Меркурий Агро и Ко", като клиентите имаха възможността да видят вариант на едноредов култиватор с торовнасяне и допълнителни звездообразни органи. Цената на машината беше специална за панаира - 2 280 лева.
 
 
Голям интерес имаше и към пръскачките с марката BADILLI. "Меркурий Агро и Ко" показа модели на пръскачки от 400 до 3000 литра, с цени без конкуренция на българския пазар.
 
 
Моделът 1000 литра, с X-образно сгъване на крилата и пълна хидравлика направи силно впечатление на посетителите, а цената й от 8 980 лева спечели нови клиенти за "Меркурий Агро и Ко". Заедно с търговския директор и изпълнителния директор на турската фирма BADILLI, които посетиха пловдивския панаир, "Меркурий Агро и Ко" направи успешни сделки за модел Taurus - пръскачка 3000 литра, с 28 метра крила, електроника и пълна хидравлика, чиято цена от 38 980 лева отново е без конкуренция.
 
 
За първи път на българския пазар "Меркурий Агро и Ко" показа и сеялка за зеленчуци с чашки на полската фирма AGROMAX, която с цената от 7 890 лева намери свой собственик на пловдивския панаир.
 
Както на всяко изложение и този път фирмата представи и машини с марката FAZA, които са добре познати с високото си качество и умерени цени.
 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар