Трактор.БГ ще предава на живо награждаването на Трактор на годината 2021 

Гледайте само при нас!

Трактор.БГ ще предава на живо награждаването на Трактор на годината 2021 

На 18 декември 2020 ще стане ясно кои са най-добрите трактори на 2021 г. Агри.БГ и Трактор.БГ ще предават събитието на живо. 

 

AgriTech Market 2020: Пазарът на трактори се свива. Защо?

 

След като вече ви запознахме с официалните финалисти в надпреварата, идва ред и за самото награждаване. Най-добрите трактори на 2021 г. ще бъдат избрани и обявени онлайн, а официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на изложението Eima International през февруари 2021 г. в италианския град Болоня.

 

Купуват ли фермерите нова земеделска техника?

 

В битката за тазгодишните най-добри категории отново мерят сили едни от най-утвърдените компании на световния пазар. Ето кои са финалистите в различните категории трактори:

 

Категория “Трактор на годината”

 

Категория “Най-полезен трактор”

 

 

Категория “Най-добър специализиран трактор”

 


Ще бъда раздадена и още една награда. Тя е в категорията “Най-устойчив трактор”. В нея участват всички финалисти. Критериите за избор на победител са основани на световните тенденции, които производителите следват, с цел постигане на най-устойчиви цели. Тук победителят притежава всичко нужно на съвременния земеделски производител - дигитализация, автоматизация, алтернативни горива, защита на почвата.