Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Agrishow 2010 - най-голямото селскостопанско изложение в Бразилия - СНИМКИ и ВИДЕО

Agrishow 2010 - най-голямото селскостопанско изложение в Бразилия - СНИМКИ и ВИДЕО

За поредна година от 26-и до 30-и Април в Бразилия се проведе най-голямото селскостопанско изложение в Латинска Америка - AGRISHOW 2010. То бе разположено на фрапиращите - 360 млн. квадратни метра изложбена площ и тестови площадки !

 

Тази година на изложението се представиха 730 компании от 45 държави, а според организаторите то е посетено от над 250 000 души.

 

Освен тестови терени за оран, култивиране, дисковане, жътва и спиид тестове, тази година за първи път бе създаден терен, наподобяващ селски район, където трактори и комбайни демонстрираха своето движение в населени места - функционалностите на новите системи за сигурност ( ABS, ESP, STS ) , както и възможностите за придвижване в транспортно положение на редица машини и прикачен инвентар. За първи път бяха показани и забележителните 120 вида системи за напояване и дъждуване.

 

Някои от световните производители на селскостопанска техника бяха осигурили свои брандирани хеликоптери за обиколка на огромното изложение за своите VIP клиенти.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug