Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агритехника 2011 - Изложението за агро машини ще е по-голямо от всякога!

Агритехника 2011 - Изложението за агро машини ще е по-голямо от всякога!

Агритехника 2011

Международното изложение за селскостопанска техника и агробизнес - Агритехника 2011 в Хановер, Германия се очертава да е най-голямото в своята история досега. От немската организация DLG, която е организатор на изложението заявиха специално за Трактор.БГ, че 5 месеца преди старта на Агритехника, са заявени 6 палати повече, в сравнение с предходното издание през 2009-а година.

 

До момента 2000 фирми от 44 държави са заявили участие в Агритхеника 2011. Увеличението на изложителите е с над 10% повече спрямо 2009-а година, а на самите изложбени площи с 15%. Така общия брой на изложбените палати достига 24 броя, които на практика не могат да бъдат обиколени за 5 дни, макар и отлично организираният автобусен транспорт в рамките на панаира.

 

Тазгодишното изложение Агритехника, ще се проведе в Хановер от 15-и до 19-и Ноември. Последното издание на Агритехника беше посетено от 355 000 души, от които над 80 000 бяха чуждестранни посетители. Една от причините за по-силното участие на редица международни компании в сферата на агробизнеса и селскостопанската техника е продължаващото нарастване на търсенето на храни в Световен мащаб и свързаните с това производства.

 

Новост при Агритехника 2011 ще бъде тематичното експониране на машините по палати. Така се цели да се спести време на посетителите и те да бъдат улеснени в намирането на точната за тях машина.

 

Специално внимание в палата 7 ще бъде отделено на бъдещите технологии и прецизното земеделие. Акцент ще бъдат теми като "Навигация", "Управление на бази данни", "Сенозрите в селското стопанство", "ISOBUS"и др. Ще бъдат монтирани и редица симулатори и тренажори за селскостопански машини.

 

В отделна палата на Агритехника 2011 ще бъде представен и Международния търговски център и Германската асоциация на търговците на агромашини, включително на употребявана селскостопанска техника ( DLG & CLIMMAR ).

 

За първи път на Агритехника 2011 ще има демонстрационна площадка, където в реално време ще се презентират ремонтни и сервизни дейности на трактори, комбайни и прикачен инвентар.

 

© 2011 Трактор.БГ Всички права запазени. Позоваването на източник Tractor.BG е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug