Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агритехника 2013: Черни трактори представиха Valtra, Challenger и CASE IH

Агритехника 2013: Черни трактори представиха Valtra, Challenger и CASE IH

Challenger Stealth

На изложението Агритехника 2013, което започна в Хановер, Германия, на щандовете на няколко водещи производители на трактори са изложени познати модели, но оцветени в черен цвят.

 

 

Така на щанда на CASE IH камерата на Трактор.БГ засне лимитираният модел трактор CASE IH - Platinium Edition 230 CVX. Друг впечатляващ трактор е на щанда на корпорацията AGCO - матово черният Challenger Stealth.

 

За разлика от досега изброените ексклузивно модели черни трактори, финландският производител Valtra, също част от корпорацията AGCO, показа два модела черни трактори, но с провокативният надпис "Unlimited Edition", което в превод означава - Неограничена серия. По този начин от Valtra напомням на своите клиенти и фенове, че все поръчан трактор от тази марка, може да бъде в ибран от собственика цвят.

 

 

Valtra N 163 (Unlimited edition ) на Агритехника 2013:

Valtra - black - unlimeted edition - Agritechnica 2013

 

Valtra - Agritechnica

 

Valtra S 354 на Agritechnica 2013 :

Valtra S 354 - Agritechnica

 

Valtra - Agritechnica

 

 

Challenger STEALTH - Black Edition на Агритехника 2013 :

 

black Challenger - Agritechnica

 

Agritechnica - Challenger

 

 

CASE IH - Platinium Edition 230 CVX на Агритехника 2013 :

CASE IH - Platinium 230 CVX - Agritechnica 2013

 

Снимки : www.agri.eu

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug