Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агритхеника 2011 ще бъде посетена от над 1200 фермери от България

Агритхеника 2011 ще бъде посетена от над 1200 фермери от България

снимка Трактор.БГ : щанд на Claas - Агритехника 2011

Над 1200 фермери от България ще посетят най-голямото в Света изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2011, което започва официално утре в германския град Хановер. НА 13-и и 14-и Ноември са т.нар. Preview days - Дни на отворените врати, за които билетът за 1 ден е 80 евро.

 

По-голямата част от българските фермери ще посетят събитието в групи по покана на водещи вносители на селскостопанска техника в България.

 

Тазгодишното изложение Агритехника, ще се проведе в Хановер от 15-и до 19-и Ноември. Последното издание на Агритехника беше посетено от 355 000 души, от които над 80 000 бяха чуждестранни посетители. Една от причините за по-силното участие на редица международни компании в сферата на агробизнеса и селскостопанската техника е продължаващото нарастване на търсенето на храни в Световен мащаб и свързаните с това производства.

 

Новост при Агритехника 2011 ще бъде тематичното експониране на машините по палати. Така се цели да се спести време на посетителите и те да бъдат улеснени в намирането на точната за тях машина.

 

Специално внимание в палата 7 ще бъде отделено на бъдещите технологии и прецизното земеделие. Акцент ще бъдат теми като "Навигация", "Управление на бази данни", "Сенозрите в селското стопанство", "ISOBUS"и др. Ще бъдат монтирани и редица симулатори и тренажори за селскостопански машини.

 

В отделна палата на Агритехника 2011 ще бъде представен и Международния търговски център и Германската асоциация на търговците на агромашини, включително на употребявана селскостопанска техника ( DLG & CLIMMAR ).

 

За първи път на Агритехника 2011 ще има демонстрационна площадка, където в реално време ще се презентират ремонтни и сервизни дейности на трактори, комбайни и прикачен инвентар.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug