Агритоп организира демонстрация на челни товарачи Weidemann (ПОКАНА)

Агритоп организира демонстрация на челни товарачи Weidemann (ПОКАНА)
Практическа демонстрация на колесни челни товарачи на немската фирма Weidemann ще проведе фирма Агритоп ЕООД в животновъдната ферма в Карнобат. Традиционната среща на собственици на животновъдни ферми ще се проведе на 23 септември от 11.00 часа в стопанството на ЕТ „ЕЛДОРАДО 3 – Танчо Енев” в гр. Карнобат, стопански двор. 
 
С реалните предизвикателствата във всяка животновъдна ферма ще се заемат няколко модела колесни товарачи, всеки от които е с различен капацитет и работни параметри. Компактният атлет, Weidemann модел 1260, със своята впечатляващо малка ширина от около 1 метър му позволяват да преминава през по-тесни врати и да работи безпроблемно в по-тесни пространства, както в обора, така и в открити пространства във фермата. Дизеловият мотор е с мощност от 35 к.с. и в съчетание с ефективната хидравлична система осигурява капацитет за повдигане на товари до 1100 кг при височина от над 2.8 м.
 
Също така ще бъде показан в действие и телехендлерът Т6025 с мощност на двигателя 70 к.с. Телескопичното му рамо позволява повдигане на товари на височина 6 м, което го прави незаменим както при работа в животновъдните ферми, така и в зърнопроизводствените стопанства. 
 
Отблизо ще бъде представен и вече добре познатия на българския пазар компактен телехендлер на Weidemann модел 4512, който е носител на награда за иновация от престижния технически панаир Агритехника 2011 г. в Хановер, Германия за повдигащата система VLS – система за вертикално повдигане. При тази система на повдигане позицията на товара се запазва непроменена от най-ниската до най-високата точка, чрез автоматичното действие на едновременно повдигане и разпъване на телескопичното рамо само с едно движение на джойстика за управление. 
 
Компактният телехендлер вече се предлага с по-мощен двигател от 40 к.с., и може да повдига максимален товар от 1.5 т и максимална височина до 4.3 м. Машината се отличава и със завиден радиус на завиване от 821 см, което я прави изключително маневрена и подходяща за работа в тесни пространства. Weidemann внедриха няколко функционални модификации при производството на модела, които ще бъдат показани на посетителите на събитието.
 
Гостите ще имат възможност да видят и следващите по-големи модели колесни челни товарачи 2070 и 3070 с мощност до 70 к.с., които могат да поемат с изключително ефективна и лекота интензитета на работа във всеки стопански двор.
 
Практическата функционалност на машините ще бъде демонстрирана и с богатата гама работни инструменти позволява изпълнение на всички необходими задачи в животновъден комплекс или стопански двор.
 
 
За повече информация и заявка за участие на демонстрацията в Карнобат – GSM: 0888 738 294


 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!