Агритоп организира демонстрация на челни товарачи Weidemann (ПОКАНА)

  • 2134
  • 0
  • Новини
Агритоп организира демонстрация на челни товарачи Weidemann (ПОКАНА)
Практическа демонстрация на колесни челни товарачи на немската фирма Weidemann ще проведе фирма Агритоп ЕООД в животновъдната ферма в Карнобат. Традиционната среща на собственици на животновъдни ферми ще се проведе на 23 септември от 11.00 часа в стопанството на ЕТ „ЕЛДОРАДО 3 – Танчо Енев” в гр. Карнобат, стопански двор. 
 
С реалните предизвикателствата във всяка животновъдна ферма ще се заемат няколко модела колесни товарачи, всеки от които е с различен капацитет и работни параметри. Компактният атлет, Weidemann модел 1260, със своята впечатляващо малка ширина от около 1 метър му позволяват да преминава през по-тесни врати и да работи безпроблемно в по-тесни пространства, както в обора, така и в открити пространства във фермата. Дизеловият мотор е с мощност от 35 к.с. и в съчетание с ефективната хидравлична система осигурява капацитет за повдигане на товари до 1100 кг при височина от над 2.8 м.
 
Също така ще бъде показан в действие и телехендлерът Т6025 с мощност на двигателя 70 к.с. Телескопичното му рамо позволява повдигане на товари на височина 6 м, което го прави незаменим както при работа в животновъдните ферми, така и в зърнопроизводствените стопанства. 
 
Отблизо ще бъде представен и вече добре познатия на българския пазар компактен телехендлер на Weidemann модел 4512, който е носител на награда за иновация от престижния технически панаир Агритехника 2011 г. в Хановер, Германия за повдигащата система VLS – система за вертикално повдигане. При тази система на повдигане позицията на товара се запазва непроменена от най-ниската до най-високата точка, чрез автоматичното действие на едновременно повдигане и разпъване на телескопичното рамо само с едно движение на джойстика за управление. 
 
Компактният телехендлер вече се предлага с по-мощен двигател от 40 к.с., и може да повдига максимален товар от 1.5 т и максимална височина до 4.3 м. Машината се отличава и със завиден радиус на завиване от 821 см, което я прави изключително маневрена и подходяща за работа в тесни пространства. Weidemann внедриха няколко функционални модификации при производството на модела, които ще бъдат показани на посетителите на събитието.
 
Гостите ще имат възможност да видят и следващите по-големи модели колесни челни товарачи 2070 и 3070 с мощност до 70 к.с., които могат да поемат с изключително ефективна и лекота интензитета на работа във всеки стопански двор.
 
Практическата функционалност на машините ще бъде демонстрирана и с богатата гама работни инструменти позволява изпълнение на всички необходими задачи в животновъден комплекс или стопански двор.
 
 
За повече информация и заявка за участие на демонстрацията в Карнобат – GSM: 0888 738 294


 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!