Агритоп с комплексни решения за животновъдни ферми с акцент към овцевъдите (видео)

  • 1695
  • 0
  • Новини
Агритоп с комплексни решения за животновъдни ферми с акцент към овцевъдите (видео)
За поредна година Агритоп изненада приятно своите клиенти и предложи комплексни и иновативни решения. На международното изложение АГРА, кoмпанията представи перфектно съчетание на продукти и услуги, работещи изцяло за фермерите и техните нужди.
 
Интересът тази година на изложението Агра в Пловдив е много засилен. Посетителите не са повече, но прави впечатление, че са вече насочени в конкретики. Фермерите задават въпроси, които не са свързани само с цените, а и с функциалността на машините, което прави разговорите много по-съдържателни в този смисъл, каза Николай Стефчов, собственик на Агритоп.
 
Тази година акцентът на щанда на Агритоп са цялостните концепции за овцевъдни ферми. 
 
Прави впечатление засиленият интерес за инвестиции в сектор Овцевъдство. Тази година ние се насочихме именно към тях.
Акцентираме върху храненето, доенето на овцете и опции за тези съоръжения, изграждането на сградите за тези животни. Разбира се, да не забравяме и стандартните инвестиции в млечния сектор, свързани с кравеферми – представяме и за тях нововъведения и решения, допълни той.
 
 
Няма как решенията да са правилни без наличието на подходяща техника. Във връзка с това Агритоп акцентира върху челния товарач Weidemann 1260, който е изключително маневрен, а комппактните му размери го правят и много подходящ за работа вътре в оборите. Това е и един от най-продаваните модели за България. 
 
Weidemann 1260 е един от нашите малки товарачи. Неговото предимство се изразя в ширината му, която е по-малка от 1 метър, което позволява на машината да премине и работи безпроблемно в по-тесни пространства. Товарачът е изключително маневрен и може да достигне до всяко кътче във вашата ферма. Подходящ е за всякакъв вид ферми – овцеферми, конеферми и разбира се за стандартни кравеферми, разказа Михаел Франке, регионален мениджър „Продажби“ за България.
 
 
Агритоп е компания водена от иновациите и нововъведенията в сектора. Тази година фирмата ще предложи изцяло нови решения при изграждането на овцевъдни ферми.
 
За овцевъди предлагаме също цялостни решения и концепция от идеята до ключа. В състояние сме и имаме такива проекти, които очакват реализация тази година. Това са нови проекти за България, свързани са с въвеждане на нови стандарти, които хората все още не познават при овцевъдството и се надяваме с тях да покажем и да накараме хората да се засилят в тази посока – отворени сгради, повече въздух, повече квадратура за животните и повече чисти зони, които да се обособят във фермата, разясни Стефчов.
 
Според Агритоп професионализмът и успехът вървят ръка за ръка. Михаел Франке сподели как оценя партньорството си с компанията, лидер в изграждането и модернизирането на животновъдни стопанства.
 
С Агритоп работим от 6 години. За нас е изключително удоволствие да наблюдаваме тяхното развитие, защото те се справят перфектно. Ние произвеждаме машини, които напълно задоволяват нуждите на фермерите. Правим го от 60 години, което означава, че имаме достатъчно опит и наистина разбираме нуждите на земеделците. С Агритоп си партнираме успешно и ще продължим нашата съвместна работа и за напред, категоричен е Михаел Франке.
 
 
Агритоп се различава много от другите компании на пазара. На преден план тя излага своята инженерингова идея и технологична мисъл. Агритоп е единствената фирма в България, която предлага иженеринг дейност за животновъдни ферми. Компанията може да се похвали с това, че създава и предлага решения, с които изборът от страна на инвеститорите е реален и достижим. 
 
Ние се занимаваме с инженеринговата дейност от 2011 г. Тогава създадохме и своя екип от проектанти и строители, с които съвместно разработихме и създадохме немалко обекти. Поучихме се от много моменти, които видяхме в това развитие и днес предлагаме наистина работещи решения, заключи  собственикът на Агритоп.
 
 
Повече информация за продуктите на фирма Агритоп може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.
 
© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!