Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агрокорпорейшън ще предлага качествени смазочни продукти Macoil в България

Агрокорпорейшън ще предлага качествени смазочни продукти Macoil в България

Агрокорпорейшън ООД разширява портфолиото си от предлагани продукти за селското стопанство като добавя към него Macoil - смазочни продукти за висока производителност и защита на трактори, кранове и др.

Фирмата предлага продуктите си от различни доставчици под търговската марка MacoMacoil NV предлага смазочни продукти повече от 70 години. Новите централни съоръжения, големите складови запаси и технически познания правят компанията перфектния партньор за задоволяване на всички потребности от смазочни продукти.

Macoil NV предлага огромна гама смазочни продукти и широки възможности за избор на различни спецификации и качества. Компанията разчита на дългогодишния си професионален опит и експертни познания, за да предлага подходящ смазочен продукт от голямото многообразие продукти от различни производители.

Невъзможно е да регистрираме нашите продукти и наименования на продукти за всеки производител. Независимо от това ние вярваме, че качеството е от огромно значение и затова го поддържаме на високо ниво. Нашият опит сочи, че позиционирането на търговската марка може да варира за различните ниши на пазара, категорични са от фирмата.

За допълнителна информация:
Агрокорпорейшън ООД
село Тотлебен, Плевен
0888 871 111

agrocorporation_ood@abv.bg

www.agrocorporation.com

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug