Агрокорпорейшън започна изграждане на център за селскостопанска техника

Агрокорпорейшън започна изграждане на център за селскостопанска техника

 

Агрокорпорейшън ООД стартира изграждането на нова база за агротехника.Тя ще бъде изградена в местност „Плевенски път", намираща се в землището на с.Тотлебен, на 25 км. от гр.Плевен (посока Русе).

 

На площ от 34 дка ще бъдат разположени: хале за извършване на ремонти на селскостопанска техника, изложбена площадка с наличната селскостопанска техника на фирмата,земя за тестване на машините от страна на клиентите и офиси.

 

В комплексът ремонтното хале ще бъде застроено върху площ от 2000 кв. м. и ще бъде модерно оборудвано за извършване на сервизни и ремонти дейности на всякакъв вид и марка селскостопанска техника.

 

Изложбеният и сервизен център ще разполага също с голям склад за резервни части, конферентна зала и шоурум  . На голяма част от терена ще бъдат изложени  машини на  водещи марки в селското стопанство - John Deere, New Holland, Case, Claas, JCB, Matbro, Sanderson, Lemken и други.

 

При избора на селскостопанска техника, всеки клиент ще има възможността  да изпробва на място машината, която желае да закупи и сам да се увери в качеството и.

 

До края на годината новата база на Агокорпорейшън ООД ще отвори врати за своите клиенти.