Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агротрон-М с богата гама резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit

Агротрон-М с богата гама резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit

С настъпването на активния селскостопански сезон, сервизните специалисти от Агротрон-М са в готовност да реагират максимално бързо в най-кратки срокове на най-често срещаните проблеми при сеитбената и зърноприбираща техника, както и при тракторите, към които се агрегатират.

Агротрон-М разполага с богата наличност от резервни части за всяка една от предлаганите машини. Общият им брой  е 8974, а площта на склада, в който са разположени е над 200кв.м.   


За да бъдат максимално удовлетворени поръчките на клиентите, от Агротрон имат готовност за бърза реакция като на склад винаги се намират най-използваните резервни части и консумативи за селскостопанската техника, заявиха категорично пред сп. Агронюз сервизните специалисти от фирмата.

„Имаме голям запас от резервни части за всички прелагани от нас машини и готовност да реагираме до часове при нужда от ремонт на някоя от машините", подчерта управителят на сервиза г-н Метин Айретлик.
 

Агротрон М - Търговище поддържа богата гама от резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit. В наличност разполагат с голямо разнообразие от гуми и джанти за трактори и комбайни. Освен това доставят тежести, масла, смазочни материали и грес, необходими за поддръжката на селскостопанската техника.

 

 

Информация за контакт:
Търговище
0601-67138; 0887891943, 0887534417
agrotron@agrotron.bg
http://agrotron.tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug