Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Агроуей България предлага плугове и брани Кariotakis с независими работни органи

Агроуей България предлага плугове и брани Кariotakis с независими работни органи

От началото на тази година Агроуей България е представител на гръцката марка Kariotakis - производител на дискови брани, плугове и култиватори – окопни и за слята повърхност.

 

Номеклатурата на фирмата е голяма и включва както машини подходящи за трактори в ниския мощностен клас, така и за такива във високия клас. При производството на машините Kariotakis се използват само качествени материали от утвърдени европейски производители. Интегрира се ноухао и най-новите тенденции в областта на селскостопанското машиностроене, съобщиха от Агроуей България.

 

Машините са изпитани за работа при бълрагските агротехническите условия и показват много добри резултати, което е поредното доказателство, за качеството и надежността на предлаганите продукти, посочиха от компанията.

 

Навесните плугове Кariotakis се изработват само от качествени материали и се отличават с изключителна здравина на конструкцията. Към основата греда на машината е прикрепена и допълнителна такава с по-малко сечение, с цел увеличаване на якостта на конструкцията. Също така плуговете могат да бъдат оборудвани и със специална нон-стоп защита, която им позволя работа при тежки и каменисти терени.

 

Браните с независими работни органи се изработват в прикачни и навесни варианти, с работни широчини от 2,50 м. до 6,00 м. Използват се качестени лагерни тела и дискове с диаметър от 560 и 610 мм на Forges de niaux. Изработени, за да осигурят максимална производителност и ефективност при използването им, те напълно задоволяват изискванията на фермерите и покриват необходимите стандарти.

 

Специалистите от Агроуей България са готови да дадат необходимата допълнителна информация, както за машитете Kariotakis, така и за актуалните промоционални условия за закупуването им.

За повече информация:


02 / 427 24 71;0878 444966
office@agroway-bg.com
http://agroway-bg.com/

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug