Агроуей-България вече предлага челни товарачи Trima на българския пазар

Агроуей-България вече предлага челни товарачи Trima на българския пазар

Агроуей-България представя за първи път на българския пазар челните товарачи Trima. От месец юни 2012 г. фирмата е представител на шведската марка, която се налага благодарение на своята надеждност, ефективност, качество и достъпна цена.

 

Челните товарачи Trima са създадени, за да облекчат труда на фермера, като гарантират дълъг експлоатационен живот, висока производителност и енергономичност на своите товарачи.

 

За нуждите на всяко стопанство Trima предлага три серии челни товарачи: Trima plus за професионалисти, Trima 200 - полупрофесионална серия и хоби серията Trima combi.

 

Всички тръби и маркучи на товарачите са надеждно защитени вътре в рамото на товарача, под защитен капак. По този начин се предпазват от замърсяване, нараняване, пряка слънчева светлина. Това минимизира риска от повреда на хидравликата. Добрият дизайн осигурява и отлична видимост.

 

Всички щифтове на товарача имат солидни размери, с нанесено цинково покритие и възможност да се смазват. Те притежават уникалното заключване, което елиминира риска от завъртане. Безопасността при работа на товарача се постига посредством aвтоматичното заключване на приставките със safelock. Това интелигентно решение гарантира,че свързването на приставката винаги ще става правилно. Единственото нещо, което трябва да се направи при свързване е да се завърти работната глава и приставката назад и заключването става автоматично. SafeLock е функция, която гарантира, че щифтовете, заключващи приставката, са винаги в заключена позиция, което дава 100 % гаранция за безопастност.

 

Това се постига Благодарение на индикатор за положението на приставката, който дава пълен контрол върху ъгъла й спрямо земята се гарантира пълен контрол на извършваната работа. Той се регулира лесно и може да бъде поставен от лявата или от дясната страна.

 

Товарачите Trima са оборудвани с компесатор на вибраците, който позволява оптимално боравене с товара и комфорт за водача. Също така намалява вибрациите и натоварването на товарача, рамата му, трактора и водача. Този компенсатор лесно се активира с механичен превключвател, разположен на леснодостъпно от седалката на водача място.


Една от основните философии на бранда Trima е да направи тежките задачи леки, като едновременно с това намали времето за тяхното извършване. Благодарение на опита, който е взаимстван от работата на фермерите по целия свят, челните товарачи Trima са максимално близо до изискванията и предпочитанията на клиентите.