Agrovector е най-новия телескопичен товарач на Deutz Fahr

Agrovector е най-новия телескопичен товарач на Deutz Fahr

Обновената серия AGROVECTOR на Deutz Fahr е с подобрена производителност и осигурява изключително удобство при работа за оператора.

Неотдавна представените модели 40.8 и 40.9 изместват предходните два модела 30.7 и 35 7. Двата нови модела са по-големи и са с максимална товароподемност от 4000 кг на височина съответно 8 и 9 м. след основните характеристика на моделите е новата хидравлична система с променлив дебит на хидравличната помпа до 132 л/мин, в зависимост от интензивността на работата. Powershift трансмисията е с 4 предни и 3 задни скорости. Телескопичният товарач поддържа максимална скорост от 40км/ч. Шасито е подсилено за повече устойчивост и здравина при работа.

И двете машини могат да бъдат оборудвани с изравняваща система за предната ос, за да се осигури по-голяма прецизност, когато товарните операции са в ход. С цел да се гарантира максимален комфорт за оператора, независимо от характера на работата, товарачът е оборудван с джойстик, климатик, въздушни възглавници, освен това кабината е с ергономичен дизайн.

Новият модел 35.7 е с товароподемност от 3500 кг – по-висока от тази на предшественика си. Хиравличната помпа е дебит от 102 л/мин. Както и другите това товарача от серията AGROVECTOR е с нова кабина за повече удобство при работа. Климатичната инсталация е напълно обновена с цел възможно най-голяма ефективност дори и в най-горещи условия. Челният товарач е оборудван с 4 цилиндров двигател Deutz TCD 2012 4 със значително намален разход на гориво.

Новата кабина не само изглежда добре, но и осигурява подобрена видимост. Операторът вече има по-голям контрол върху товара, а това допринася за по-голямата ефективност и практичност на работата. Моделите могат да работят с широк набор от вилични приспособления за земеделски, горски и индустриални приложения

 

© Всички права запазени. Позоваването на трактор.БГ е задължително!