Аmazone, Lechler и Syngenta разработиха система за пръскане под листата Dropleg

Аmazone, Lechler и Syngenta разработиха система за пръскане под листата Dropleg

Аmazone, Lechler и Syngenta обединиха усилия, за да предложат на земеделците нова система за пръскане под листата Dropleg (пръскащи крачета). Системата е подходяща за ниски бобови култури, лук и други растения, където пръскането по върховете на листата не гарантира достатъчна защита от вредителите.

„Серията от пручвания, които направихме, ни помогна да постигнем по-добри резултати при културите, където до сега беше трудно да се контролира разпространението на паразити”, коментира д-р Ханс Гюнтер Велчес, консултант на Syngenta.

Lechler поема производството на системата Dropleg, която е проектирана така, че да бъде максимално лесна за употреба и в същото време икономически изгодна за земеделците.

Дизайнът на леката конструкция се състои от леки пластмасови маркучи. Те могат да имат различни дюзи, монтирани от едната или от двете страни на Twin Spray за пръскане под листата на растенията. Използвайки машините на Amazone, Droplegs могат да бъдат адаптирани според ширината на реда, който се обработва.

Продажбите на новата система Dropleg ще бъде поверена на Lechler, докато Amazone ще се грижи за изработването на приспособени алуминиеви щанги Q-Plus и Super-S, които са с работна ширина от 12 м до 28 метра.

Повече за продуктите на Lechler и Аmazone можете да научите от техния дистрибутор Универсал НВГ – Долна Оряховица.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!