Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone представи иновационни системи при почвообработката за сезон 2016

Amazone представи иновационни системи при почвообработката за сезон 2016

Немският производител на прикачна техника AMAZONE показа пред екип на Трактор.БГ иновациите в прецизните технологии за почвообработка, торене и растителна защита, които ще са актуални за сезон 2016 г. Специалистите от българският вносител на марката РАПИД КБ вече детайлно са запознати с новите машини и имат готовност да ги предложат на всеки фермер, търсещ високотехнологични решения за своето стопанство.

 

 

Ирина Ванкова, Търговски директор РАПИД КБ сподели пред Трактор.БГ: “ Големият брой изложени машини e висока отговорност както за производителя, така и за неговия представител във всяка друга страна, включително и за Рапид за България, тъй като ние сме длъжни да предлагаме цялата техника на разположение на фермерите на най-високо технологично и техническо ниво. Всички продукти ще бъдат предлагани и на българския пазар, в това число и на определени акции за различна техника по всяко време на годината. Ето защо нашите клиенти могат да поддържат връзка с нас, за да бъдат постоянно информирани за нашите текущи предложения в годината. "

 

 

Семейната фирма AMAZONE традиционно е компания - носител на големи отличия и признания от специалисти в земеделския сектор. Това се потвърждава и от последно спечелените три медала на престижното световно селскостопанско изложение Агритехника 2015.

 

Йенс Майснер, Експорт мениджър за България сподели: “ Особено сме щастливи да представим три новости, отличени с медали на Агритехника 2015 – много малко фирми на панаира могат да се похвалят с толкова много отличия. Едната новост е новата система AMAZONE Amaspot. Amaspot получи отличието заради това, че на полето вече не извършваме с пръскачката за растителна защита пълна обработка, а със специални сензори се разпознават растенията, които трябва да бъдат напръскани и само те се обработват. Това позволява значително спестяване на средствата за растителна защита.”

 

 

С новата технология, която въвежда AMAZONE при прецизното пръскане се гарантират до 80% по-ниски разходи за фермерите и в същото време по-бърза и ефективна работа на полето.

 

Прецизното изсяване с прикачната техника на AMAZONE вече е допълнително гарантирано с последната внедрена технология GPS Switch, за която производителят получи и второто си отличие на Агритехника 2015.

 

 

“AMAZONE произведе и разработи GPS Switch техника за ново усъвършенстване на технологията на изсяване. Тази система, наречена Autopoint, дава възможност не само електронно, но и електрически да се изключи машината в точното време. С това се гарантира, че поточната линия между дозирането и изсяващия ботуш, ще бъде включена или изключена в точния момент . Тоест, това е едно усъвършенстване на GPS Switch системите и представлява истинско изключване/включване на изсяването в точното време на различните сеялки.”, допълни още Йенс Майснер.

 

Новата система Easy Check също облекчава максимално фермерите в управлението на техните машини с марка AMAZONE като им дава възможност всяка една функция при настройките на торачките от именития бранд да бъде регулирана от смартфон.

 

 

Йенс Майснер подчерта предимствата на системата Easy Check: “При третата отличена със златен медал новост в световен мащаб говорим за нова система при настройката на тороразпръсквачките. Със системата Easy Check необходимото измерване, контрол и настройки на машините, което в определени случаи отнема много време и никак не е просто, значително се улеснява – със смартфон фотографираме разпределението на тора и чрез приложение на AMAZONE то се оценява и се прехвърля директно към компютъра на торачката, с което отново получаваме перфектна реална настройка на торачката.”

 

За сезон 2016 българските фермери ще бъдат по-независими от климатичните дадености, ако се доверят на новия Extender, приложим към всяка една почвообработваща машина, с който ефективно при нужда ще могат да подхранват отглежданите култури.

 

 

AMAZONE Extender дава възможност с произволен уред за почвообработка, напр. с CATROS, дискова брана или тежка дискова брана CERTOS, или пък заедно с култиватор CENIUS, да се вкарват в или върху почвата миркоторове или семена. Това има особен смисъл при средства за наторяване като фосфор и калий, но и при зелено торене, след жътва, за да се защити повърхността на почвата от ерозия, причинена от вятър и вода. Това означава, една съвсем обикновена машина за почвообработка като CENIUS, дава възможност микроторове или семената съответно да се вкарат в почвата.

 

 

Редицата иновации и новости, представени от AMAZONE, могат да бъдат поръчани и доставени от официалният вносител на марката Рапид КБ на преференциални цени за сезон 2016.

Повече информация може да получите от официалния представител за страната – РАПИД КБ на тел. 02 400-80-10 или в интернет на адрес www.claas.bg.


 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug