Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone пуска на пазара нова GPS конзола за селскостопанска техника

Amazone пуска на пазара нова GPS конзола за селскостопанска техника

GPS Amazone

 

Един от немските лидери в производството на почвообработваща, сееща и растително-защитна техника - AMAZONE, пуска на пазара нова GPS конзола. Това е новата Amazone GPS Switch.

 

Към момента Amazone предлагаха уреди за прецизно земеделие, които са за управление на произвежданите от фирмата сеялки, почвообработващи машини, пръскачки и торачки.

 

Новата GPS конзола ще може да се монтира и работи на трактори, които са агрегатирани към различни видове и марки машини. AMAZONE GPS Switch  е съвместима с Amatron +, която за определени машини се предлага в комплектацията при покупка.

 

Преносът на данни между GPS навигацията става стандартно посредством флаш памет. При работат с новата навигация прави впечатление изчистеният дизайн и интуитивно меню.

 

Amazone GPS Switch се предлага серийно при покупка на пръскачки UF, UG, UX и SX, а също и за торачките AMAZONE ZA-M, ZA-M Hydro, ZA-M Ultra hydro, и ZG-B Ultra Hydro.

 

Повече информация за продуктите AMAZONE : www.universal-nvg.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug